Pages

Followers

Monday, May 13, 2013

Introducing Our Arasy Uqail....

Salam korang...

Apa kabau anda disana?
Harap baik2 saja..

Madam?

Alhamdulillah....sihat sejahtera..
Igt pada entry madam yang lepas?

Adoption?
A.U???

So,
today,
in official..

MADAM AND SI SEPIAN, introduce uols..
our beautiful and hensem SON!!!

ALHAMDULILLAHHH...
hanya dpat memanjatkan kesyukuran yang tidak terhingga ke hadrat ilahi...
atas kurniaan dan limpah kurnia darinya

kami hanya mampu berdoa,
semoga amanah Allah ini dpt kami jaga dengan sebaiknya...

ANAK KAMI..
ye anak kami..

from the first time we lay our eyes pn him...
we know that Arasy Uqail is meant for us!!!

Masa berkias2 di fb malam hr tu...
barulah madam sedar, ramai yang sayangkan madam..
doa, ucapan tahniah (walupun sebenarnya korang semua igt yang madam preggy)
dan pelbagai ucapan istimewa mmg buatkan madam touching giler...

thnk u alll...

so darling...

here he is....

our one and only (for now) handsome boy....









ARASY UQAIL.....








pic terbaru Arasy Uqail..sejam yng lepas.. ni tgh menggelisah nk susu agknyer...
hari sebelum madam ambil Arasy, barulah madam beria2 membeli barang untuk beliau...
toksah pk berapa banyak abis, malah berbesar hati dpt showerkan beliau dgn macam2 barang...

pic ni pi pertama masa madam dtg umah biological parent dia...
pertama kali lihat arasy begini, hati sudah jatuh sayang..





More about him soon...
maybe madam akan buat kronologi mengenai pengambilan beliau..

Alhamdulillah buat masa ni Arasy anak yg sangat baik..
tak banyak ragam dan sgt senang menguruskan..

kalu nak ckp pasal kekok mmg mula2 handle fragile bby cenggini, menggigil tgn..
but setelah hampir seminggu menjaga Arasy madam dah dpt bonding dan adopt dgn situasi...

cuma mata madam jek la dah macam beruang panda..bahahahaha

but it is a very wonderful feeling.. dan madam tak menyesal langsung malah bertambah bahagia dgn adanya
Arasy ni....

ok nnt sbug ok.. mdm skang bz dgn hidup baru..
disebabkan blog ni mmg khas untuk life TTC madam, makanya selepas ini ia akan khas juga untuk Arasy madam..



bye bye

DOAKAN ARASY UQAIL SENTIASA SIHAT, MEMBESAR SEBAGAI ANAK YANG BAIK DAN MENJADI HAMBA ALLAH YANG SOLLEH....

7 comments:

  1. alhamdulillah..semoga arasy terus membesar menjadi ank yg solleh..i pown jatuh cinta dgn arasy dah..hihi

    ReplyDelete
  2. congrate kak...jaga arasy baik2...nanti blh main dgn akmal..hehehe..

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah......tahniah kak!

    ReplyDelete
  4. Tahniah madam...Alhamdulillah. .semoga kasih dyg madam terhadap arasy uqail x berbelah bahagi...

    ReplyDelete
  5. No words can describe the feeling.....me also can feel the happiness n joy....mak yon doakan yg terbaik untuk arasy uqail....

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah..tahniah kak, menitik air mata baca entry akk kali ni, slalu mcm giler2 jer kan...hahahaha....selamat menjalani hari0hari bahagia bersama arasy uqail utk akk & ur hubby....

    ReplyDelete
  7. Hi, can I contact you through your email? I've something to share that might interest you.

    Aaron
    aarongrey112 gmail.com

    ReplyDelete

Nak doakan madam dapat baby jugak?